Troels Bech: Læring til den kommende sæson

OB's cheftræner Troels Bech havde flere ting at glæde sig over, efter hjemmesejren over Randers.

Det første kvarter af Superligaopgøret mod Randers FC stod der OB på, og fynboerne dominerede kampen og scorede to gange på bare ti minutter.

Men derefter var det en lang sej forsvarsindsats mod Randers' spillere, der tæppebombede OB's felt og Mads Toppel i målet.

Alligevel hev fynboerne den vigtige sejr hjem, nummer to i træk, og det betyder ikke bare, at OB overlever i Superligaen, det har samtidig vist Troels Bech, at holdet har flere strenge at spille på, end man har set det meste af sæsonen.

- Der har været rigtig mange udsving i vores præstationer over det sidste år, og de har blandt andet, som jeg ser det, hængt sammen med, at vi forventer at spille godt og øver os i at spille godt, og når det så kikser, så er det som om vi taber al vores identitet eller alt det, vi tror vi kan vinde kampene på. Og det er rigtig, rigtig vigtigt for os, at vi også kan bevise i en periode i modgang, at vi for det første kan forsvare ordentligt og for det andet kan producere kontrachancer. Det har vi nu gjort to kampe i træk, og det giver lidt læring til den kommende sæson også, siger træneren.

Vi har ikke forkælet vores publikum

Troels Bech mener, med syvendepladsen og to kampe tilbage mod Esbjerg og FC København, at chancen for en plads i Europa League er meget marginal.

Men han mener samtidig, at man selvfølgelig skal give det en chance:

- Hvorfor ikke give det en chance. Jeg håber på samme massive opbakning som jeg synes vi har fået gennem hele sæsonen, og det er meget imponerende, fordi vi har ikke forkælet vores publikum. Nu kan de i hvert fald komme ud og se et hold, der nu har bevist at vi kan spille med stor tænding, så meget så det gnistrer helt ud på tribunen, og det er også en form for underholdning.