Troels Bech: Nu kender jeg mine børns navne

OB's forhenværende træner Troels Bech står lige nu uden konkrete planer for sin fremtidige trænergerning. Til gengæld nyder han at have fået mere tid til familien.

Troels Bech var lørdag gæst ved gallapremieren på TV 2/FYN's nyhedskanal, hvor han blev interviewet om det fynske elitesportsmiljø.

Her løftede han dog også sløret for, hvad han har fået tiden til at gå med siden fyringen i OB.

- Ja, jeg har slået søm i nogle brædder. Og så har jeg lært navnene på mine børn - og der er da også en del at skulle have styr på, siger han med henvisning til han og hustruen Nille Bechs fælles og sammenbragte børneflok når op på 8 børn.

Han indrømmede også, at han er ved at blive lidt utålmodig i forhold til fremtiden.

- Jeg får trippet lidt på stedet, sagde han.

Mangelfuldt elitesportsmiljøet

Troels Bech vurderer, at der er brug for flere og bedre fascilitet til eliteidræt på Fyn, hvis niveauet generelt skal forbedres.

- Jeg synes, elitesportsmiljøet på Fyn er mangelfuldt. Der skal være bedre fasciliteter og gerne flere efterskoler. Der er måske også brug for en stærkere mentalitet. Der er noget der tyder på, at vi også i sportens verden ligger lidt under for københavner-frygt og dermed underkender os selv på Fyn.

Men Troels Bech er dog ikke helt opgivende i forhold til fremtiden.

- Der er masser af forbedringer, man kan håbe på, at der vil ske, siger han.

Inden for sin egen idrætsgren efterlyser den erfarne fodboldtræner flere kunstgræsbaner, som ville kunne betyde, at flere børn kan træne udendørs fodbold hele året rundt og dermed blive bedre.