I det fynske folks tjeneste

Troels Bech om Randers-kampen: Vi skal have revanche

OB har en klarmeldt trup til kampen mod bronzevinderne, men Troels Bech ser ikke sit hold som favoritter.

OB skuffede i sommerpremieren i Superligaen, da de spillede 1-1 mod SønderjyskE på hjemmebane. Søndag får fynboerne mulighed for oprejsning, men modstanderen er sidste sæsons bronzevindere, Randers FC.

- Vi har revanche til gode mod et hold, som spillede pokalfinale og vandt bronzemedaljer, og som har kampe mod Rubin Kazan, siger cheftræner Troels Bech til OBs hjemmeside.

- Derfor må vi starte med at respektere, at de har gjort sig til favorit. Vi har ingen ambition eller forventning om at skulle køre dem spillemæssigt baglæns ud af banen. Vi skal byde dem trods i duelspillet og fighte, og så må det spil, som vi har i os, komme til udtryk undervejs, siger Troels Bech.

Frem mod kampen på AutoC Park i Randers har OB meldt om en helt klar trup. Dermed er profiler som Rasmus Falk, Espen Ruud og Morten Skoubo med i spillerbussen, efter at de var ude i premieren.

- Vi er i den helt vidunderlige situation, at vi har en klarmeldt trup. Alle er til rådighed, nogle med flere træninger i bagagen end andre, men en fuld trup. Det gør det svært på den gode måde, siger Troels Bech.

Den klarmeldte trup betyder, at flere spillere i siet fra i forhold til kampen mod SønderjyskE. Emil Peter Jørgensen, Mark Kongstedt, David Löfquist, Niclas Vemmelund og Casper Radza må alle sidde over.

Kampen bliver spillet søndag klokken 14.

Truppen mod Randers FC

1 Jesper Christiansen
2 Espen Ruud
5 Anders Møller Christensen
6 Mohammed Diarra
7 Emil Larsen
8 Martin Spelmann
9 Rasmus Falk
10 Darko Bodul
11 Morten Skoubo
14 Hannes Anier
15 Kasper Larsen
16 Jacob Schoop
17 Mads Toppel
19 Jeppe Hansen
21 Krisztián Vadócz
23 Cedric N’Koum
24 Bashkim Kadrii
26 Daniel Høegh