I det fynske folks tjeneste

Truppen udtaget: Ny OB-angriber kan få debut mod Randers

OBs nye angriber Issam Jebali er med i den 18 mand store trup, træner Jakob Michelsen har valgt til fredagens kamp mod Randers FC.

Da OB senest tog imod Randers FC blev det til en 1-0 sejr på mål af Jacob Barrett Laursen. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Fredag tager OB imod Randers FC hjemme på Odense Stadion, og truppens seneste tilføjelse, Issam Jebali kan få sin debut mod kronjyderne.

I hvert fald er han med i den 18 mand store trup, Jakob Michelsen har udtaget til morgendagens kamp. 

Den 27-årige tuneser kom til klubben fra den saudiarabiske klub Al Wahda i juli og har en kontrakt, der løber indtil 2022, men har altså endnu sin første kamp til gode.

Læs også Ny angriber til OB: Issam Jebali skal forstærke fronten

Jakob Michelsen har nu vurderet, at tiden er inde for angriberen. I hvert fald til at komme med i truppen. Træneren har lavet to ændringer i truppen i forhold til den trup, der søndag vandt en kneben 1-0 sejr over Esbjerg FB i Vestjylland. 

Issam Jebali overtager Anders K. Jacobsens plads, mens den 18-årige målmand Hans Christian Bernat er med i stedet for den skadede andenmålmand Sayouba Mandé.

OB ligger på nuværende tidspunkt nummer fem i tabellen, og morgendagens modstandere ligger nummer ti. Der er dog kun et points forskel på de to hold. 

Læs også OB forlænger med nøglespiller