I det fynske folks tjeneste

TV 2 Fyn giver blomster: Du bestemmer, hvem der har fortjent en særlig hilsen

Corona-restriktionerne rammer skævt, og nogle har brug for en ekstra håndsrækning. Det vil TV 2 Fyns eventredaktion hjælpe med.

Blomsterhandler Jonna Duelund Petersen ejer de ti Tine P-blomsterbutikker på Fyn. Foto: Ken Petersen

Opdateret: Det er ikke længere muligt at indstille en fynbo til at modtage en buket. 

For nogle gør coronakrisen rigtig ondt.

Følelsesmæssigt, økonomisk eller begge dele.

Kender du et menneske, som simpelthen bare fortjener en opmuntring lige nu, hvor frosten og restriktionerne bider? Så tilbyder TV 2 Fyn Event at levere en flot og helt gratis buket onsdag formiddag til ham eller hende. 

Læs også Frygtede livsværket ville smuldre: Nu sender vi blomster som aldrig før

Nominer din ven, bekendte eller familiemedlem til en gratis buket. Klik her og fortæl os, hvorfor det lige netop er ham eller hende, der fortjener en opmuntring.

Blomsterhandlens gyldne dage

Jonna Duelund Petersen er blomsterhandler. Hun har fået rygende travlt i nedlukningen, fordi langt flere sender blomster i stedet for at give knus. Hendes Tine P-blomsterbutikker klarer sig fint igennem corona-krisen med mange daglige bestillinger på buketter.

Sådan er det, når fødselsdage, jubilæer, kobberbryllupper og andre festlige lejligheder erstattes af videoopkald og en blomsterbuket på dørtrinnet. 

- Vi har ikke så mange kunder i butikken. Det er på nettet, vi har rigtig travlt. Det redder vores omsætning, fortæller Jonna Duelund Petersen.

Vi ifører os mundbind, håndsprit, køber buketter og starter bilen onsdag morgen. Se med på TV 2 Fyns Instagram senere på dagen, hvem de heldige modtagere bliver.

GIV EN OPMUNTRING

- TV 2 Fyn Event udvælger fynboer, som fortjener en gratis buket blomster, fordi de er særligt hårdt ramt af coronarestriktionerne.

- Det er alene redaktionen, som vælger modtagerne. Udvælgelsen finder sted onsdag morgen klokken 9.00. Indstillinger, der er modtaget herefter, kommer ikke i betragtning.

- Der er mulighed for at få en personlig hilsen på kortet.

- Modtager og givers navn vil blive offentliggjort med billede på TV 2 Fyns Instagram.