TV 2 Fyn og Fyens Stiftstidende sender live fra åbningen af Odense Letbane

Se med, når TV 2 Fyn og Fyens Stiftstidende inviterer lokale borgere, politikere og togentusiaster på scenen til åbningen af Odense Letbane 28. maj.

28. maj kan du for første gang tage Odenses nye letbane mellem Hjallese Station og Tarup Center, når Odense Letbane officielt åbner for kørsel med passagerer. 

Se med, når TV 2 Fyn og Fyens Stiftstidende inviterer lokale borgere, politikere og togentusiaster på scenen til åbningen af Odense Letbane 28. maj.

Vi sender live hele dagen på TV 2 Fyns facebookside og på tv2fyn.dk. Se med og stil spørgsmål hjemmefra

Debatten bliver sendt direkte på TV 2 Fyns hjemmeside, Facebook og TV 2 Fyns nyhedskanal. Ser du med på Facebook, kan du stille dine spørgsmål til panelet direkte i kommentarsporet.

Debat hver torsdag

Hvordan er livet egentlig her på Fyn? Hvad går vi op i, og hvad er vigtigt for os fynboer? Det forsøger vi her på TV 2 Fyn hele tiden at blive klogere på.

Hver torsdag inviterer TV 2 Fyn Event til debat om et aktuelt emne et sted på Fyn. Debatterne udspringer af de problemer og emner, som optager fynboerne. 

Hver uge er inviterer vi dig med som publikum. Det er gratis, og du tilmelder dig ved at skrive en mail til os på redaktionen på event@tv2fyn.dk. 

Kan du ikke tage med os rundt på Fyn, kan du altid se med og stille spørgsmål på TV 2 Fyns facebookside eller se med på tv2fyn.dk eller vores nyhedskanal.

Vil du i kontakt med redaktionen, kan du skrive til os på event@tv2fyn.dk.