TV 2 Fyn skal være Danmarks mest konstruktive mediehus: Hvad mener fynboerne?

Hvad siger fynboerne til, at vi her på TV 2 Fyn skal til at være mere konstruktive og løsningsorienterede i vores journalistik?

TV 2 Fyn har en ambition om om at være Danmarks førende, konstruktive mediehus. Vi vil med andre ord bryde med den klassiske, journalistiske tankegang, der i høj grad handler om at jagte sensationen, finde konflikten og kritisere politikeren.

Nu skal journalistikken være endnu mere brugerinddragende. Vi vil spørge jer fynboer, hvad I synes. Vi skal komme med bud på løsninger, når vi finder problemet.

Vi har været ude og spørge, hvad vores brugere tænker om den nye retning for TV 2 Fyn.

- Jeg synes, det er godt, hvis man også kommer med noget positivt. Specielt i disse tider, hvor det er meget negativt. Vi har coronaen, vi har Trump (USAs præsident, red.) Nu kan vi snart ikke holde til mere, siger Lisbeth Frisenette fra Svendborg.

- Det synes jeg godt om. Det kunne I godt gøre, siger Søren Jensen fra Nyborg.

- Det synes jeg er fedt. Det er da bedre end, at det hele skal være negativt. Det er da bedre, at man tænker, hvad kan man eller gøre, mener Sabrina Rigenstrup fra Odense.

- Det synes jeg er fint nok. Det kan jeg ikke se noget forkert i, siger Sten Jørgensen fra Nyborg.

- Det tror jeg er en god ting. Konflikter løser jo ikke alle problemer, mener Bjarne Hansen fra Odense.

- Så kan det være, I kommer ud og spørger borgerne lidt mere, for det kunne være borgerne havde nogle forslag til løsninger, siger Lone Ernst, fra Odense.

Vi begynder med skraldet

I de kommende dage fokuserer TV 2 Fyn på affaldssorteringen på Fyn. Den varierer fra kommune til kommune.

Du kan stille spørgsmål til os, som vi vil forsøge at besvare så godt, vi kan. Det kan være, du har et godt tip til affaldssortering, eller måske savner du et tip til, hvordan man klarer skraldet lettest.

Du kan lære mere om affaldssorteringen og hvordan du kan komme med spørgsmål eller input lige her.