I det fynske folks tjeneste

TV 2/FYN landets mest sete regionale tv-station

TV 2/FYN får flere og flere seere og i løbet af de sidste tre måneder er TV 2/FYN blevet den mest sete regionale tv-station i hele landet.

-

TV 2/FYN får flere og flere seere og i løbet af de sidste tre måneder er TV 2/FYN blevet den mest sete regionale tv-station i hele landet.

De sidste mange år har TV 2/Østjylland og TV-Midtvest på skift været de mest populære af de otte regionale TV2-stationer i landet. TV 2/FYN har typisk ligget nummer tre eller fire i den interne konkurrence mellem TV2-regionerne.

Men de sidste tre måneder har fynboernes regionale tv-station taget førertrøjen på. Siden december har TV 2/FYN været den mest sete regionale tv-station i landet.

- Det er svært at finde nogen enkel forklaring, men jeg tror, at det hænger sammen med, at vi har forstået at forny vores programtyper løbende. Samtidig har vi fået helt et helt nyt studie, og stationen har markeret sig på på nye områder med middags-tv og engagementet i den nye regionsportal, siger direktør Ove Mulvad.

I december sidste år så i gennemsnit 22,9 procent af fynboerne over 12 år TV 2/FYN 19.30. Det svarer til at 92.000 fynboer hver aften så regionale nyheder. I januar i år steg tallet til 24,9 procent, hvilket betød, at 101.000 fynboer så med hver aften. Den andenmest sete region var TV-Midtvest med 24,1 procent.

I februar blev TV 2/FYN for trejde måned i træk nummer et med seertal på 22,9 procent.

Seertallene afslører samtidig at næsten hver anden af de fynboer, der har tændt for fjernsynet kl. 19.30 ser TV 2/FYN.

Læs mere om seertal for de enkelte dage