TV 2/Fyn med nyt studie - og nye nyheder

Alle de grønne og gullige nuancer er pillet væk, når TV 2/Fyn mandag 19.30 blænder op for et helt nyt og moderne studie.

Gennem næsten fire år har værterne Thomas Karstensen, Malene Hammershøy Kjerstad, Kirsten Mikkolinius og Sandie Hansen Jensen præsenteret fynske nyheder fra de samme omgivelser i studiet på Olfert Fischers Vej i Odense.

Men når TV 2/Fyn går i luften mandag klokken 19.30 er det med et nyt, topmoderne studie. Med nye farver, ny grafik og ny nyhedslinje.

- Vi er på vej fra at være en hyggelig regionalstation til at være en ambitiøs nyhedsstation, og det skal det her studie vise, forklarer TV 2/Fyns direktør, Esben Seerup.

En måneds arbejde

2309 Studie

Siden 15. august har studiedesignere, grafikere og håndværkere arbejdet på højtryk for at gøre den nye scenografi helt klar til premieren.

- Vi har prøvet at gøre det så fleksibelt som muligt. Der er masser af LED-lys, som kan skifte farve og masser af skærme i baggrunden, så man kan have forskellige billeder, forklarer Annie Bridgestone, der er studiearkitekt hos BDA i London.

Arkitekterne står også bag scenografien hos både BBC i England og TV 2/Danmark.