I det fynske folks tjeneste

TV 2/Fyn med nyt studie - og nye nyheder

Alle de grønne og gullige nuancer er pillet væk, når TV 2/Fyn mandag 19.30 blænder op for et helt nyt og moderne studie.

00:59

01:19

Alle de grønne og gullige nuancer er pillet væk, når TV 2/Fyn mandag 19.30 blænder op for et helt nyt og moderne studie.

1 af 3

Gennem næsten fire år har værterne Thomas Karstensen, Malene Hammershøy Kjerstad, Kirsten Mikkolinius og Sandie Hansen Jensen præsenteret fynske nyheder fra de samme omgivelser i studiet på Olfert Fischers Vej i Odense.

Men når TV 2/Fyn går i luften mandag klokken 19.30 er det med et nyt, topmoderne studie. Med nye farver, ny grafik og ny nyhedslinje.

- Vi er på vej fra at være en hyggelig regionalstation til at være en ambitiøs nyhedsstation, og det skal det her studie vise, forklarer TV 2/Fyns direktør, Esben Seerup.

En måneds arbejde

Siden 15. august har studiedesignere, grafikere og håndværkere arbejdet på højtryk for at gøre den nye scenografi helt klar til premieren.

- Vi har prøvet at gøre det så fleksibelt som muligt. Der er masser af LED-lys, som kan skifte farve og masser af skærme i baggrunden, så man kan have forskellige billeder, forklarer Annie Bridgestone, der er studiearkitekt hos BDA i London.

Arkitekterne står også bag scenografien hos både BBC i England og TV 2/Danmark.