TV 2/Fyn søger reporter til politisk redaktion

TV 2/Fyn søger ny politisk reporter til vores fagredaktion, så vi fortsætter og udbygger vores udvikling som regionens dominerende medie inden for politik og debat.

TV 2/Fyn har siden 2013 haft en selvstændig og selvplanlæggende politisk redaktion. Her er der fuld fokus på dagligt at sætte dagsorden og skabe debat med historier, der springer fra de 10 fynske kommuner, Region Syddanmark, de 17 fynsk-valgte MF'ere - og fra Christiansborg.

Til fagredaktionen - der med dig på holdet i alt vil være på seks engagerede og politisk orienterede reportere - søges nu en journalist, der brænder for Fyn, har et iboende nyhedsdrive, og som selv viser ambition og initiativ til at få historierne i luften.

Redaktionens opgaver

Den politiske redaktion har ansvaret for den løbende politiske dækning alle ugens dage og til alle TV 2/Fyns platforme. Fra de korte overbliksnyheder på vores egen kanal, over eng-indslag, til lives i TV 2-vinduerne og til formater på de sociale medier.

Sådan kommer du til at arbejde på den politiske redaktion

Den politiske redaktion har allerede i dag styr på nyhedsstrømmen i den demokratiske proces på Fyn og er både hurtig med nyheden og analysen, som leveres af vores politiske redaktør, Jesper Buch.

Din journalistik vil få stor gennemslagskraft i både den fynske debat og i hele landet, når perspektivet i historien er til det. Derfor forventer vi, at du har god politisk indsigt - både i fynske forhold og på den landspolitiske scene med relevans for fynboerne.

Dit kildenet, uangribelige integritet og din viden er afgørende for at kunne levere selvstændig journalistik. Fortællemæssigt stræber vi samtidig efter konsekvenshistorier, hvor svære problemstillinger bliver gennemskuet med historier, der er serveret både indsigtsfuldt og livfuldt.

Som del af et nyhedsstyret hus og på en selvtilrettelæggende redaktion foretrækker vi samtidig, at du i din grundindstilling er fleksibel, samarbejdsvillig, selvstændig og klar til at rykke med teamet, når historien er der.

Det er en fordel, hvis du har tv-erfaring, men det er ingen forudsætning.

Du bliver del af TV 2/Fyns fornyelse - og af TV 2-familien

Som politisk reporter bliver du en central del af et stærkt, journalistisk team på en fornyet regional tv-station. TV 2/Fyn har i de seneste to et halvt år forandret sig målrettet mod en nyhedsstation - på alle medieplatforme.

Alle medarbejdere har nu fuld fokus på både en løbende flow news-flade på vores egen kanal, der i foråret 2015 har gennemført en meget vellykket relancering. Her sender vi direkte på alle hverdage fra kl. 14.00-20.00 - samtidig med stramme, koreograferede nyheds-shows på TV 2 om aftenen.

I løbet af efteråret fornys vores digitale platforme med helt ny teknik og design, og samtidig sætter vi tryk på at udkomme på de digitale og sociale platforme, så vores public service-journalistik rammer alle de skærme, som seerne bruger i 2015.

Vi arbejder allerede tæt og fortrinligt sammen med de øvrige TV 2-regioner, TV 2/Nyhederne og TV 2 News på både Kvægtorvet og Teglholmen. Dette samarbejde bliver yderligere udbygget i 2015 - ikke mindst med TV 2's politiske redaktion på Christiansborg.

Nyhedsjournalistik "i det fynske folks tjeneste"

TV 2/Fyns daglige, journalistiske linje er delt i fire:

o At sætte dagsordenen - i det fynske og danske mediebillede.

o At skabe debat - og at samle og favne den.

o At være direkte - konkret via live-indslag og også i overført betydning.

o At være sjove - så vi både underholder, griner og er uhøjtidelige.

Som licensfinansieret public service-station arbejder vi stolt "i det fynske folks tjeneste". Al journalistik, teknik og organisation er fornyet, så TV 2/Fyn i dag har én nyhedsjournalistisk linje, der omfatter både TV 2-vinduer, tv2fyn.dk, vores egen kanal og de sociale medier.

Vi er i dag knap 70 fastansatte medarbejdere og 10-15 mere eller mindre fast tilknyttede freelancere. Du bliver en del af en ung, dynamisk og levende kultur på kryds og tværs af huset. Det giver samlet et stærkt fællesskab og holdånd, der er kernen i den ambitiøse forandring, som medarbejderne har gennemført på TV 2/Fyn de seneste år.

Sådan får du mere at vide - og det praktiske:

Redaktionschef Rikke Bekker (mobil: 40 11 03 60) og politisk redaktør Jesper Buch (mobil: 24 79 50 54) uddyber gerne, inden du sender din ansøgning til chefsekretær Randi Dehlbæk på rade@tv2fyn.dk.

Sidste frist er torsdag den 20. august. Vi holder jobsamtaler tirsdag-torsdag den 25.-27. august. Ansættelsesstart er senest 1. december 2015, gerne før.