I det fynske folks tjeneste

TV2 dropper Børsen

TV2 og Børsen dropper samarbejdet om finansnyheder. Begge medier satser nu på at blive det førende på feltet.

TV2's nyhedsdirektør, Michael Dyrby, vil gøre TV2 til det førende elektroniske medie for erhvervsnyheder uden hjælp fra Børsen.

Mens TV2 gerne ville udvide samarbejdet, ville Børsen reducere det, og det har nu ført til, at samarbejdet stopper. Det ti år lange samarbejde har været med til at brande TV2 inden for finans og erhvervsområdet, og har givet Børsen et perfekt udstillingsvindue for mediets tv muligheder.
- Det er blevet meget nemmere og billigt at levere tv til erhvervsfolk på nettet og mobile platforme nu, siger direktør og chefredaktør på Børsen, Anders Krab-Johansen.

Hos TV2 vil finans og erhvervsstof stadig blive prioriteret lige højt.
- Vi vil være det foretrukne elektroniske medie for erhvervsfolk og beslutningstagere, og derfor har vi planer om udvikling og udvidelse, siger nyhedsdirektør Michael Dyrby til Børsen.

Berlingske på banen

Det brudte samarbejde får nu Berlingske Media til at melde sig på banen.
- Vi ser business som et kerneområde for os, så vi er da bestemt interesserede i at tage en drøftelse om samarbejde med TV2, siger koncernchef hos Berlingske Media, Lisbeth Knudsen.

Og TV2 afviser bestemt ikke den udstrakte hånd.
- Først skal vi lige finde ud af, hvad vi vil, men Berlingske er klart en mulighed, fastslår nyhedsdirektør Michael Dyrby.