TV2/FYN giver dig nyhederne på mobilen

Engang var nyheder noget med at læse en avis om morgenen eller se tv om aftenen. I dag får du nyheder fra TV 2/Fyn – kvit og frit – på din mobil, når det passer dig.

 

Lokale nyheder, når
det passer dig

Har du (ligesom otte ud af 10 danskere) en smartphone, kan du streame live-transmissioner,
når TV 2/Fyn sender direkte fra begivenheder rundt om på Fyn. Du kan selvfølgelig også vælge at se reportagerne på et senere tidspunkt, hvis det passer dig bedst.

Alle hverdage fra kl. 14.00 til 20.00 bringer vi nyheder hver halve time og har aktuelle nyhedsgæster i studiet. Samtidig sender vi live fra begivenheder rundt om på Fyn. Vi var f.eks.
med, da Dronning Margrethe indviede det nye keramiske museum Clay i Middelfart. Eller da Odense Zoo parterede en løve. 

Og vi sendte også live, da den fynske forskerpark holdt international robotfestival.

Vi sender fra Tinderbox,
og når der er breaking news

Da Tinderbox-festivalen havde premiere i sommer, sendte vi 26 timers live-tv hen over weekenden. Transmissionerne var en blanding af interviews og stemningsrapporter fra festivalområdet. Vi sender naturligvis også, når Tinderbox slår portene op til sæson 2016.

Går vejret amok, eller der sker uventede ting, rapporterer vi direkte fra stedet. Vi
havde f.eks. journalister og kamerafolk på pletten, da de første asylansøgere kom til Nyborg for nylig. Da Carl Holst-skandalen rullede. Og da… 

Når der sker uventede ting, rapporterer vi direkte fra stedet

Få nyhederne – helt gratis, 
for du har allerede betalt 

Bliv opdateret her på tv2fyn.dk, når det passer dig.  Alle artikler, videoklip og udsendelser er frit tilgængelige. Du kan også få seneste nyt ved at ved at følge os på facebook.com/tv2fyn.

TV 2/Fyn giver dig fremover også nyhederne på mobilen. Det hele er helt gratis, for du har allerede betalt via licensen.