I det fynske folks tjeneste

Tvivl om slagsmål foran bordel

Det er fortsat uvist, hvad der egentlig er hændt på gaden foran et bordel på Vesterbro i Odense.

Politiet har nok at gøre med at finde hoved og hale på slagsmålet mellem en tysker og to fulde danskere foran et bordel i Odense fredag formiddag.

Fredag formiddag fik politiet en anmeldelse om et slagsmål med knivstikkeri i Odense. Men det vil vare flere timer, inden man præcis ved, hvad der er gået forud for slagsmålet.

To danskere og en tysker er kommet i klammeri, men præcis hvorfor er endnu uvist.

- Vi har fire personer inde til afhøring, to tyskere og to danskere, men de to danskere er så berusede, at der vil gå flere timer, inden de kan afhøres, siger vagtchef Hans Frederiksen, Fyns Politi.

Forlydender går på, at de to danskere har været på værtshuset Billarden, der ligger tæt ved bordellet på Vesterbro, hvor de to danskere er kommet i klammeri med en tysker.

- Men det er der divagerende opfattelse af fra de to danskere, siger vagtchefen.

Snittet med kniv

Den ene dansker er blevet behandlet for småskader, der ifølge skadestuen kan stamme fra en kniv, og politiet fandt en kniv på tyskeren.

- Derfor er han sigtet efter §245, siger vagtchefen, med henvisning til voldsparagraffen om vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter.

Det kan dreje sig om et bordelbesøg, hvor de berusede danskere er blevet afvist af tyskeren og hans tyske kæreste, der formentlig er ejere af bordellet.

De præcise detaljer i forløbet fredag formiddag tager dog tid at opklare.

- Den tyske mand er anholdt og sigtet, og kvinden er med frivilligt for at blive afhørt. Men de skal begge afhøres med tolk, så det kommer til at tage noget tid.

De to danskere skal først have spirituspromillen ned, inden de kan forklare noget sammenhængende til politiet.

- De er så berusede, at det nok vil tage resten af eftermiddagen, inden vi kan prøve at stykke sammen, hvad der faktisk er sket, siger Hans Frederiksen.

Derfor kan vagtchefen heller ikke sige, om nogen af de involverede bliver fremstillet i grundlovsforhør.