I det fynske folks tjeneste

Twente-træner mystificeret over OB's mål

Træneren i den hollandske klub Twente ved ikke, hvad han skal mene om OB før Europe League-opgøret i Odense.

Superligaklubben OB har formået at forvirre træneren i den hollandske klub Twente før torsdag aftens Europa League-kamp mellem de to hold.

- Jeg har bidt mærke i, at OB's målforskel er lidt bemærkelsesværdig. Det er det hold i den danske liga, der har scoret flest mål, men det er også et af dem, der har lukket flest ind.

- Det betyder, at det er lidt svært at vide, hvad vi skal forvente af vores modstander, siger Co Adriaanse ifølge OB's hjemmeside.

FC Twente fører gruppe K med fire point, mens OB ligger på tredjepladsen med tre point.

Fynboerne vandt deres kamp over Wisla Krakow med 3-1, mens de tabte til Fulham, og i kvalifikationen til Champions League besejrede OB græske Panathinaikos.

Disse resultater er ikke forbigået Co Adriaanses opmærksomhed.

- Men vi ved, at de har præsteret bedre i Europa, end de har i ligaen, og det skal vi være klar over, siger Co Adriaanse.

Hollænderen tager dog gerne favoritrollen, som OB forleden fraskrev sig.

- Vi er jo nok favoritter i kampen, når vi ser på det generelle styrkeforhold mellem dansk og hollandsk fodbold, og også når vi ser på de resultater, FC Twente har opnået i Europa i de seneste sæsoner.

- Men det betyder ikke, at vi ikke kan få en svær kamp, siger Co Adriaanse.

Selv om Twentes træner undrer sig over fynboernes målscore i Superligaen, er han ikke bleg for at analysere, hvorfor OB lukker mange mål ind.

- Jeg er klar over, at det ikke har kørt optimalt for OB's forsvar i denne sæson, men forsvar starter jo i angrebet.

- Hvis ikke angriberne lægger pres på modstanderen, så bliver det nemt at lægge tryk på dem på midten af banen. Så i mine øjne er det ikke et dårligt forsvar, der kan tillægges skylden for, at de har lukket mange mål ind, siger Co Adriaanse.