Tyrkisk kvinde død efter trafikulykke

En tyrkisk kvinde er nu død efter en trafikulykke søndag aften. Hendes 43-årige svigersøn fastholder, at det ikke var ham der kørte bilen, men derimod hans kone.

-

En tyrkisk kvinde er nu død efter en trafikulykke søndag aften. Hendes 43-årige svigersøn fastholder, at det ikke var ham der kørte bilen, der forulykkede, men derimod hans kone.

Trafikulykken skete søndag aften klokken kvart over otte, hvor den 43-årige kørte lidt for tæt på en forankørende ved Dræby nær Odense. Den forankørende blev nervøs over den tætte kørsel og trådte let på bremsen for at signalere: \"Hold afstand\".

Ramte bilen i siden
Men i stedet for at holde afstand besluttede den 43-årige at foretage en voldsom overhaling. For fuld fart drønede han forbi den forankørende og trak ind for tidligt så han ramte den anden bil i siden.

Mistede herredømmet og rullede rundt
Odense Politi forsøger stadig at klarlægge, hvorvidt han forsøgte at tvinge bilen i grøften som straf for hold-afstand-signalet. Uanset årsagen gik det dog kun ud over den 43-åriges egen bil der rullede rundt og endte på en mark.

Gik ud over svigermor
Hverken den 43-årige eller hans kone led voldsom overlast. Konens mor, der var med i bilen, blev derimod stærkt kvæstet og efterfølgende erklæret hjernedød. Og mandag døde kvinden så. Manden i den påkørte bil kom intet til.

\"Det kan betyde at en eventuel sigtelse vil gå fra uagtsom legemsbeskadigelse til uagtsomt manddrab\", lyder det fra vagthavende ved Odense Politi.

Beskylder konen for ulykken
Efter ulykken påstod den 43-årige mand at det var konen der havde kørt bilen i den voldsomme ulykke. Men ifølge Odense Politi har manden mærker efter sikkerhedselen, der viser at han sad på førersædet og hans badesandaler blev fundet under rattet ved pedalerne.

På trods af politiets mange beviser fastholder den 43-årige dog at det ikke var ham der næsten slog svigermor ihjel, men fastholder at det var konen, der livsfarligt kvæstede sin egen mor med hasarderet kørsel.

HER OG NU

MEST LÆSTE OM VALGET: