Tyveri på posthuset

Påskelørdag var posthuset i Dannebrogsgade i Odense udsat for tyveri.

Det var Post Danmarks vagter, som opdagede at der havde været ubudne gæster. Men på det tidspunkt var tyvene tilsyneladende over alle bjerge. Post Danmark oplyser, at der er tale om et større antal pakker.

- Vi kan sige ikke præcist hvor mange pakker det drejer sig om, men det er pakker, som er sendt fra afsendere i hele landet onsdag før påske, og så sku de have været omdelt tirsdag efter påske, siger områdedirektør i Post Danmark, Leif Madsen

Pakkerne er taget fra posthuset, hvorefter tyvene formentlig har læsset dem ind i en varevogn og kørt derfra i den stjålne bil. Politiet har endnu ikke fundet pakkebilen, som de stadig leder efter.

Post Danmark fortæller først om tyveriet nu, fordi de gerne ville have et overblik over, hvor mange pakker det drejer sig om. Men selv om de har fået hjælp fra politiet, ved de endnu ikke, hvor mange pakker der er forsvundet.

- Nu er vi så alligevel blevet enige om at lave en pressemeddelelse, hvis folk har oplevet, at de mangler en pakke, siger Leif Madsen

Kunder, der mener de kan være berørt af tyveriet, kan kontakte Post Danmarks Kundeservice. Kundeservice kan følge alle pakker elektronisk ved hjælp af pakkernes stregkoder, og de kan kontaktes på telefon 80 20 70 30.