I det fynske folks tjeneste

Udskænkning af fadøl er en prisvinder

Prisen som Entrepreneur Of The Year på Fyn går i 2016 til Micro Matic A/S, der er globalt ledende inden for udstyr til udskænkning af fadøl

00:25

Direktør Søren Vilby fra Micro Matic A/S var glad for den nye titel.

Hvert år kårer Entrepreneur Of The Year Danmarks bedste vækstskaber, og i år kan Micro Matic A/S hive prisen for bedste fynske vækstvirksomhed hjem. 

- Den uafhængige jury har i sit valg af Micro Matic lagt særlig vægt på, at ledelsen er lykkedes med en transformation af virksomheden, der er gennemført ved at skærpe fokus på kerneforretningen og ved strategiske valg og fravalg, fortæller Brian Skovhus Jakobsen, partner i EY og regionsansvarlig i Entrepreneur Of The Year for Fyn.

Micro Matic A/S er særlig kendt for deres udstyr til udskænkning af fadøl.

- Vi lægger også vægt på deres automatisering af produktionen, hvor der senest er introduceret robotteknologi med stor succes. I sin begrundelse ønsker juryen med denne pris også at anerkende den store indsats, som virksomhedens stiftere har ydet gennem aktivt at tage del i og præge regionens erhvervsliv i positiv og konstruktiv retning, fortæller Brian Skovhus Jakobsen

Markant fremgang i antallet af vækstvirksomheder på Fyn

Fyn har landets næststørste fremgang i antallet af vækstvirksomheder i 2016. I år opfylder 31 % flere fynske virksomheder vækstkravene til konkurrencen. 

- I år markerer Fyn sig med en markant fremgang i antallet af vækstvirksomheder, og det er meget positivt, at vi har flere virksomheder, der kan præstere høj vækst og skabe arbejdspladser. Vi oplever også et stærkere start-up miljø på Fyn gennem de seneste år, og det er sundt, at fremtidens mulige succeser kan se og lade sige inspirere af dem, der lykkes i dag, siger Brian Skovhus Jakobsen, partner i EY og regionsansvarlig på Fyn.