Udskiftning hos OB

Den tidligere landsholdsspiller Anders Møller Christensen siger farvel til den fynske klub efter otte år. Også Morten Skoubo stopper.

Efter otte år i OB er det nu slut for fodboldspilleren Anders Møller Christensen.

Forsvareren, der har kontraktudløb med udgangen af juni, får ikke kontrakten forlænget.

- Det har været otte gode år i OB. Jeg har haft et ansvar i klubben, og jeg har følt mig som en rigtig OB'er på alle måder.

- Både i den periode, hvor det gik rigtig fint for klubben, og i den periode, hvor det er gået knap så godt, siger Anders Møller Christensen i en pressemeddelelse.

De seneste sæsoner har resultatmæssigt været mindre gode for OB, der har tumlet rundt i den nedre ende af tabellen i Superligaen.

Klubben endte som nummer otte i den netop overståede sæson.

Den 36-årige midterforsvarer kom i sommeren 2006 til OB fra Esbjerg. Hos fynboerne udviklede Anders Møller Christensen sig til A-landsholdsspiller og opnåede seks landskampe i perioden 2008-09.

Veteranen får gode ord med på vejen fra OB's sportsdirektør, Jesper Hansen.

- Anders Møller har spillet en stor rolle i OB i de seneste otte år, og hans rutine har været med til at gøre det muligt at bringe en række af vores egne unge spillere ind på holdet.

- Der er ingen tvivl om, at både Daniel Høegh og Kasper Larsen har nydt godt af Møllers erfaring, og det samme gælder spillerne i resten af truppen, siger Jesper Hansen.

Ud over Anders Møller Christensen siger OB som udgangspunkt også farvel til angriberen Morten Skoubo, der har kontraktudløb, mens Jacob Barrett og Mustafa Abdellaoue vender tilbage til henholdsvis Juventus og FC København efter udløbne lejeaftaler.

Jesper Hansen holder dog en dør åben for alle tre, hvis de rette omstændigheder er til stede.

- Vi har været glade for dem alle, og der er ingen døre, der er lukkede, men vi takker dem indtil videre for indsatsen i OB, og så ser vi, hvad der sker hen over sommeren, siger sportsdirektøren.

OB håber at indgå en ny aftale med Casper Radza, der også har kontraktudløb.