I det fynske folks tjeneste

UDSOLGT: Kom med på Fynsværket og diskuter klima med Dan og Lars Christian

Nu får du mulighed for at komme med TV 2/Fyn en tur på Fynsværket og diskutere klima med energi- og klimaminister Lars Christian Lilleholt og folketingsmedlem Dan Jørgensen.

Kom med på Fynsværket og diskuter klima med klima- og energiministeren

Bemærk: Arrangementet er udsolgt!

Skal vi droppe flyrejserne, de røde bøffer og tvinge folk over i el-biler eller skal politikerne på banen og lave skrappere regler, som hjælper klimaet? Der er debat om klimaet, når TV 2/Fyn og Fjernvarme Fyn inviterer til fyraftensmøde på Fynsværket den 18. februar fra klokken 16.00-18.00.

Med på Fynsværket er også klima- og energiminister Lars Christian Lilleholt, Venstre og socialdemokraternes Dan Jørgensen. Sammen skal de løse klimakrisen eller ihvertfald diskutere, hvordan Fyn bliver mere grøn. 

Du kan booke dine billetter her og være med til debatten og komme med dine bud på, hvordan Fyn bliver mere grøn og hvordan du mener, at man kan løse klimakrisen. Skal fynboerne spise mindre kød, skal vi have flere el-biler og skal vi droppe charterferien og lade flyene blive i hangaren.

Stor udfordring at lave klimavenlig energi

Netop nu står Fjernvarme Fyn overfor udfordringen med at droppe kul og finde mere klimavenlige løsninger til el- og varmeproduktionen. Fynsværket er et af de sidste kulfyrede kraftværker i Danmark, og Odense Byråd har besluttet, at kullene skal droppes senest i 2025. Den beslutning har klima- og energiminister Lars Christian Lilleholt bakket op om, men udfordringen er at kunne producere strøm og varme på en klimavenlig måde uden at priserne stiger.

 

00:33 Luk video

 

Klimaquiz og tur i skorstenen

Vi slutter dagen af med en klimaquiz, hvor du har muligheden for at vinde en eksklusiv tur op i skorstenen på Fynsværket. I toppen af skorstenen kan man se ud over hele Fyn, og det er forbeholdt ganske få mennesker at få lov at nyde den storslåede udsigt.

Det er helt gratis og du skal bare melde dig til arrangementet ved at booke dine billetter her.

 

Kom med på Fynsværket og diskutér klima med ministeren

Hvornår: Mandag den 18. februar klokken 16.00 - 18.00
Hvor: Fjernvarme Fyn, Fynsværket, Havnegade 120, 5000 Odense C
Pris: Gratis
Antal deltagere: 60

 

Program

16.00: Ankomst og introduktion til Fjernvarme Fyn

16.25: Velkomst ved Fjernvarme Fyns direktør, Jan Strømvig

16.30: Debat om klimaet

17.15: Kaffepause

17.30: Klimaquiz med klima- og energiminister Lars Christian Lilleholt og socialdemokraternes Dan Jørgensen

18.00: Afslutning og afrunding og lodtrækning om tur i Fynsværkets skorsten