Underbemandet OB klarede den

Ni mod elleve. Det var den barske virkelighed for OB i mere end en halvleg af dagens udekamp mod Viborg. Men hjemmeholdet manglede tempo og gennembrudsfarlige spillere, så med enkle midler kunne fynboerne stille sig ned i forsvaret og sikre et point via sæsonens første nulløsning i Superligaen.

-

De to røde kort til Esben Hansen og Mwape Miti var helt efter dommerbogen. Gæsterne havde midtvejs i anden halvleg chancen for at bringe sig foran, da en helt fri Jan Sønksen ikke fik rigtigt ram på bolden.

Dermed slap de 2594 tilskuere for den totale ydmygelse. Men tilfredse var de ikke. For 0-0 er ikke godt nok, når modstanderne allerede efter 25 minutters spil var reduceret til ti mand.

Udvisningerne kom fordi unge Esben Hansen kastede sig ind i Michael Nonbo bagfra. Tre minutter før pausen blev OB præsenteret for kampens andet røde kort, da Mwape Miti i frustration sparkede benene væk under Viborgs Jakob Glerup. /ritzau/