Ung mand dømt for vold i trafikken

En 16-årig ung mand blev ved retten i Odense i dag idømt fire måneders betinget fængsel for vold i trafikken. En 23-årig medtiltalt, der er medlem af Black Army, blev frikendt for medvirken.

To unge mænd fik i dag hver sin fængselsdom i den samme sag, der kørte ved retten i Odense.

Begge var tiltalt for at slå et ægtepar med knytnæveslag i ansigtet, fordi de havde rystet på hovedet af mændenes kørsel i trafikken. Dommeren mente dog kun at den ene, som er 16 år, kunne dømmes for det. Han fik fire måneders betinget fængsel og har udbedt sig betænkningstid i forhold til, om han ønsker at anke dommen.

Den 23-årig medtiltalte, der er medlem af bandegrupperingen Black Army, blev frikendt for volden. Men han blev dømt for at have kørt i sin bil uden at have kørekort. Det er i følge hans advokat 13. gang, han bliver taget for den forseelse, og det udløste en ubetinget fængselsdom på tre måneder.

- Det er vi overordentligt godt tilfredse med. Både at han bliver frikendt for vold og også straffen for kørsel uden kørekort. Det er helt efter bogen og lige, hvad vi gik efter, fortæller hans forsvarsadvokat Mette Grith Stage til TV 2/Fyn.

Derfor har den 23-årige i følge sin advokat heller ikke tænkt sig at anke dommen.