Ung odenseaner dræbt i trafikuheld

En bil med fire unge fynboer kørte natten til lørdag galt på den fynske motorvej. En 18-årig mand mistede livet på stedet.

En 18-årig mand er blevet dræbt i en trafikulykke på Fynske Motorvej ved Odense, oplyser vagtchef Hans Jørgen Larsen fra Fyns Politi.

Der var yderligere tre mænd i bilen, som forulykkede. En af dem har fået åbent benbrud, en anden flænger i hovedet og den sidste en bule i hovedet.

- Der var tale om en soloulykke, hvor fire unge mænd i alderen 18-20 år mistede herredømmet over en personbil, påkørte autoværnet og fortsatte ned af en mindre skråning, hvor køretøjet væltede om på siden, forklarer vagtchefen.

- En 18-årig mand fra Odense blev kastet ud af køretøjet og lå fastklemt under dette. Han blev kort efter erklæret død på uheldsstedet af en ambulancelæge, lyder det videre.

- De tre andre mænd er også fra Odense. Generelt har de det fint, oplyser Hans Jørgen Larsen til TV 2/ FYN og uddyber: Af af de unge har brækket lårbensknoglen, en anden har flænger i ansigtet og den sidste har fået mindre skader.

Ifølge bilinspektører tyder det på, at akvaplaning - vand på kørebanen - kan have været en medvirkende årsag til ulykken.

Motorvejen var spærret mellem afkørsel 53 og 52, men tidligt lørdag morgen er vognbanerne åbne igen.