Unge OB-talenter mærker større pres

21-årige Mathias Greve er spået en stor sæson i klubben og Mikkel Desler kan igen få en hovedrolle i kampen mod Nordsjælland på søndag.

Mathias Greve og Mikkel Desler er to af OB's helt unge talenter. De har i dag været i studiet til en snak omkring det at være ung i Superligaen - og for Mikkel Deslers vedkommende nu også U-21-landsholdet.

Mikkel Desler fortæller, at det er godt, at unge spillere får chancen. Men på grund af nogle turbulente sæsoner for Odense Boldklub har presset været meget stort, fordi de unge fodboldspillere er klubbens fremtid.

- Det var en kamp for overlevelse sidste år, og ja så bliver der lagt mere pres på unge spillere. Man tror mere på, at de kan gå ind og levere det, der skal til. Det er selvfølgelig rart, men der kommer altså mere pres på.

Man skal gribe chancen

Sådan siger Mikkel Desler til TV 2/Fyn i dag. Og det kan Mathias Greve godt genkende, og fortæller:

- Det er fedt at få lov til at vise sig frem, og der er den der tro på, at vi kan gøre det i klubben. Det er klart, at hvis OB havde haft de penge, som de havde engang, så var det ikke sikkert, at jeg var blevet rykket op dengang. Og det har jeg da drevet kapital af. Så det er da bare fedt, og så skal man gribe chancen, når man får den.

Klar til kamp mod Nordsjælland

OBs Mathias Greve er igen til rådighed, når klubben på søndag møder Nordsjælland i Odense.
21-årige Mathias Greve er spået en stor sæson i klubben og i første kamp mod AGF scorede han da også målet til 2-2. Men i sidste uges sejr i Aalborg havde Greve karantæne. Nu er han så igen til rådighed for træner Kent Nielsen.

Det er et andet af OBs egne talenter også. Mikkel Desler kan igen få en hovedrolle og han kan endda glæde sig over at han netop er blevet udtaget til U21-landsholdet.

Begge spillere er udsprunget af OBs samarbejde med de mindre fynske klubber. Det der hedder Øens Hold.

De to unge OB-talenter Mikkel Desler og Mathias Greve har været i vores studie til en snak om netop unge talenter.