To unge var voldelige overfor badegæster

En hyggelig aften på stranden endte i et voldeligt overfald for tre personer fra Broby. De havde været på stranden i Faaborg og blev overfaldet af to unge på en knallert.

-

Det skulle have været en hyggelig aften på stranden i Faaborg, men endte med knytnæveslag og smadrede sidespejle for tre strandgæster fra Broby.

De tre - en kvinde og to mænd sidst i 40érne - havde været på stranden ved Danland på Klinte Allé i Faaborg og var omkring klokken 22 søndag aften på vej tilbage til deres bil, der holdt på parkeringspladsen.

To unge kom kørende på en knallert bagfra og kørte ind i badegæsternes køletaske. Der opstod et verbalt slagsmål og derefter gik de tre badegæster deres vej.

Da de kom hen til deres bil kom en ene af de unge knallertkørere hen og slog en af mændene med en knytnæve. Derefter sparkede han både højre og venstre sidespejl af bilen og forsøgte også at knuse en rude.

Det sidste lykkedes dog ikke og de to unge forsvandt.

De tre badegæster har forklaret, at der under hærværket også var en yngre pige med, der holdt sig i baggrunden og forsøgte at berolige de to hærværksmænd. Hende vil politiet gerne i kontakt med og eventuelle vidner til episoden vil politiet også gerne høre fra.