Uro: Stenkastere skal smides ud

Politikere er klar til at kræve udvisning oven på tirsdagens uroligheder i Vollsmose.

Justitsminister Mette Frederiksen siger om episoden tirsdag aften, hvor Fyns Politi blev mødt med stenkast og molotovcocktails i Vollsmose:

- Der er ingen, der skal kaste med sten efter vores offentlige ansatte. Uanset om det er politifolk, ambulancepersonale eller buschauffører, så er det aldeles uacceptabel adfærd. Strafferammen er op til 8 år og udvisning. Vi ser gerne endnu flere udvist på denne baggrund.

Dansk Folkepartis retsordfører, Peter Skaarup skriver på facebook:

- Så har der igen været angreb mod politiet i Vollsmose ved Odense - både med stenkast og molotovcocktails. Nu må det altså være nok! Det er livsfarlige metoder, disse meget utilpassede unge benytter sig af, og det skal koste en hård straf at angribe vores politi på denne måde. I DF vil vi efter valget fremsætte et forslag om et års ubetinget fængsel, når en gruppe angriber politiet, og hvis man ikke er dansk statsborger, skal man udvises!

Lars Løkke Rasmussen droppede sin oprindelige aftale i Helsingør og er taget på besøg hos nærpolitiet i Vollsmose på baggrund af de seneste uroligheder i bydelen.