Utaka sikrer OB-sejr over FC Midtjylland

OB hev en 2-1 sejr hjem mod FC Midtjylland og har nu kontakt med topholdene i Superligaen. Peter Utaka blev matchvinder.

OB nærmer sig toppen af Superligaen, efter at det mandag aften blev til en 2-1- sejr over rækkens nummer to, FC Midtjylland. Sejren blev sikret af Peter Utaka midtvejs i anden halvleg.

Det var en lige kamp mellem to jævnbyrdige hold, hvor hjemmeholdet OB var mest spilstyrende, mens FC Midtjylland hele tiden var farlige på kontraer.

Fynboernes Henrik Toft vandt mange luftdueller mod det midtjyske forsvar, hvilket flere gange gav løse chancer til Peter Utaka. Omvendt var FC Midtjylland hele tiden farlige, når de stak af sted i en hurtig kontra.

Kampens første mål tilfaldt dog hjemmeholdet, da Superligaens topscorer, Hans Henrik Andreasen, let kunne skubbe bolden over stregen efter fint oplæg af Henrik Toft.

I anden halvleg fik Sylvester Igboun udlignet for midtjyderne, men midt i anden halvelg sikrede Peter Utaka hjemmesejren, da han sikkert udplacerede udeholdets målmand, Jonas Lössl.

Dermed fik OB en tiltrængt sejr, der bringer fynboerne op på fjerdepladsen i Superligaen med 11 point, mens FC Midtjylland fortsat ligger placeret på andenpladsen med 15 point.