I det fynske folks tjeneste

Utilfreds Eriksen: Jeg så lidt dum ud

Christian Eriksen var skuffet over sin præstation, og han følte, han kom til at se dum ud i flere situationer under landskampen mod Sverige, fredag.

Det var ikke alle danske landsholdsspillere, som havde en lige god dag, selv om Danmark vandt 2-0 over Sverige i Parken.

Landstræner Morten Olsen mente, at Christian Eriksen havde spillet under niveau. Og den vurdering var Ajax-profilen, som netop er blevet kåret som årets fodboldspiller, helt enig i.

- Det var ikke min bedste kamp, men dem er der også nogle af en gang imellem. Og jeg havde også lidt problemer med læggen.

- Jeg smed bolden for meget væk. Det er et stort punkt, jeg skal arbejde med, erkender Christian Eriksen.

Kreatøren så til tider ud til at have svært ved at stå fast på græstæppet i Parken, og han gled flere gange.

- Jeg havde en del flere boldtab, end jeg gerne ville have. Det var irriterende, at jeg så lidt dum ud i visse situationer.

- Vores kombinationsspil kørte ellers rigtigt godt, ærgrer Christian Eriksen sig.

Midtbanespilleren blev udskiftet i anden halvleg, men han håber på mere spilletid i tirsdagens venskabskamp mod Finland, hvis Morten Olsen ikke vælger at spare sin unge stjerne.

- Det er trods alt en landskamp, så den vil jeg da gerne spille. Men jeg skal lige have en dialog med Morten om, hvad vi gør.

- Jeg fik lidt ro i dag, så det kan være, det tæller lidt. Men jeg kan da godt mærke, at min krop er på vej til at være godt smadret, siger Christian Eriksen.