Utilfreds Troels Bech: FCK var skarpere end os

OB-træner Troels Bech savnede aggressivitet fra sine spillere, der søndag aften tabte 0-1 til FCK i Odense.

OB-træner Troels Bech var ikke helt tilfreds med sit mandskabs præstation i 0-1-nederlaget til FC København hjemme på Tre-For Park. Han savnede især aggressivitet i nærkampene og flere skudforsøg.

- Det hold, der vandt flest dueller og havde flest skud på mål, vandt kampen. I dag var det ikke os. Jeg savnede i særdeleshed mere aggressivitet og bedre omgang med bolden.

- Vi fik ikke skabt nok chancer, men vi kunne godt have fået point, for vi havde kampens største chance, siger Troels Bech.

OB-træneren kunne i slutningen af første halvleg se sin tidligere offensiv-profil Bashkim Kadrii sparke tre point ind på københavnernes konto med kampens enlige mål. Og Bech må erkende, at FCK-spilleren ramte et højt niveau.

- Jeg så gerne, at vi ikke havde givet det mellemrum til Bashkim, som spillede en god kamp, siger Troels Bech.

Samtidig lagde OB-træneren heller ikke skjul på, at skadede Rasmus Falk ville have løftet spillet på den sidste tredjedel af banen for OB.

- Vi kunne godt have brugt Rasmus Falk i dag, da han jo er chanceskabende i sit spil. Det er relativt sandsynligt, at vi ville have fået chancer i nærheden af Falk, hvis han havde været med.

OB har efter seks spillerunder blot fem point i banken og ligger på Superligaens 10.-plads.