Utryghed i Grønnemose efter drab

Drabet på en 62-årig mand natten til lørdag har skabt utryghed i den lille by Grønnemose, hvor der har været en flere røverier.

- Jeg opdagede at noget var galt, da jeg var ude at lufte min hund lørdag morgen klokken syv. Hele området var afspærret, men vi kunne ikke i første omgang få at vide, hvad der var sket, fortæller Helge Petersen fra Grønnemose ved Aarup på Vestfyn.

Den 62-årige mand blev fundet død foran husets garage, og i første omgang betegnede Fyns Politi dødsfaldet som mystisk. Men lørdag aften slog politiet efter undersøgelser fast, at der var tale om drab. Fyns Politi har endnu ikke meldt ud, om der er mistænke eller spor efter gerningsmanden.

I følge TV 2/FYNs oplysninger arbejdede den dræbte med computere, og havde flere overvågningskameraer installeret på sin ejendom.

- Vi har haft en del røverier gennem årene, men heldigvis er det aldrig gået så slemt som nu. Vi ligger jo tæt på motorvejen, og det er nemt at komme herfra, så vi føler os utrygge, siger Helge Petersen, der har boet i Grønnemose siden 1969.