I det fynske folks tjeneste

Værter klar til Sportslørdag

I morgen skal idrætten på Fyn fejres med det store show Sportslørdag. De to værter er klar til et brag af en fest - det bliver de i hvert fald.

01:12

Der er fuld knald på prøverne til årets store Sportslørdagshow - en fejring af idrætten på Fyn, hvor blandt andet Årets Sportsnavn skal kåres. 

- Jeg glæder mig faktisk til det hele. Jeg ved ikke, hvor meget jeg skal afsløre, men der kommer nogle sjove punkter undervejs, som ikke lige nødvendigvis handler om kåringerne. Der bliver underholdning og nogle momenter, hvor man tænker, det var sgu meget fedt, fortæller Sandie Hansen Jensen, der er vært på showet i morgen sammen med Jim Lyngvild.

Hele eftermiddagen har de to knoklet på scenen for at få de sidste positioner på plads og få helt styr på manuskriptet, som Jim Lyngvild først lige har fået i hånden.

- Jeg har lige læst det for første gang, siger Jim Lyngvild. Han lover dog, at det ikke er noget, folk vil bemærke:

- I morgen, der vil ingen se, at jeg først lige har fået det, og ingen vil se det her kaos, som er her lige nu. Det spiller 100 %, lover Jim Lyngvild med et selvsikkert smil.

Showet starter kl. 13, hvor tusindvis af fynboere samles i Odense Idrætspark. Jim Lyngvild glæder sig over, at idræt i 2016 stadig kan samle tusindvis af børn af voksne.

- Der er så mange børn og unge i dag, der sidder med en iPad. Det der med at se, at folk faktisk gerne vil komme ud og lave noget og interesserer sig for idrætten, det er det, der gør mig gladest, siger Jim Lyngvild.

Det er 7. gang, at Sportslørdag afholdes i et samarbejde mellem de fynske kommuner, Sport Event Fyn, Fynske Idrætsforbund og SIKO. Sandie Hansen Jensen har været vært alle år.

Selvom hun er vant til at være på foran et publikum, så er hun stadig spændt på at skulle stå i front for det store show sammen med Jim Lyngvild:

- Jeg har i hvert fald sommerfugle i maven! Jeg ved ikke med Jim, men jeg kan godt mærke lidt kriller, slutter hun. 

02:59

Få et kig ind i kulissen under forberedelserne til årets Sportslørdag-show, mens Jim Lyngvild og Sandie Hansen Jensen øver replikker.

Luk video