Værterne på TV 2/FYN

-

-

  

 

 

Jesper Buch, 40 år, ansat på TV2/FYN siden 1989. Udover at være nyhedsvært er Jesper Buch reporter og vært på Den Kvarte Time og Dialogen. Jesper har tidligere arbejdet på Vendsyssel Tidende og Odense Medieselskab.

Malene Hammershøy Kjerstad, 32 år, ansat på TV2/FYN siden 1997. Malene er desuden reporter og vært på magasinprogrammer. Hun er uddannet i Medievidenskab fra Århus Universitet, og har tidligere haft job på TV2/NORD og Weekend TV i Svendborg.

 

 

Kirsten Mikkolinius, 40 år, ansat på TV2/FYN i 2001, men var også ansat fra 1992-97. I mellemtiden har hun været ansat på Radio 2, TV2 og Delta TV Produktion. 

Preben Ch. Dahl, 38 år, ansat på TV2/FYN siden 1994. Preben er reporter, redaktionssekretær og vært på nyheder og forskellige magasinprogrammer. Preben har bl.a.  arbejdet på Skagens Avis og TV Trekanten.

 

 

 Jan H.L.Nielsen, 33 år, ansat på TV2/FYN siden 1998. Jan er vært på magasinprogrammer og er desuden reporter. Han er uddannet eksporttekniker, og har arbejdet som vært og reporter på lokal-tv i Odense.

 Gert Hansen, 40 år, ansat på TV2/FYN siden starten i 1989. Gert er vært, reporter, redaktionssekretær og interviewer. Før tiden på TV2/FYN havde han job på Thisted Dagblad og TV-Odense.

 

 

Sandie Hansen Jensen, 32 år, ansat på stationen siden 1997. Sandie er nyhedsvært, vært på underholdningsprogrammer og reporter. Hun har tidligere været reporter på TV2-sporten og TV2-Lorry.

Jesper Ishøj, 36 år, ansat på TV2/FYN siden 1994. Jesper er udover at være vært på Dialogen, nyhedsreporter og tilrettelægger på Den Kvarte Time. Han har tidligere arbejdet på Frederiksborg Amts Avis og Socialdemokratiets Nyhedstjeneste.