Valgets taber: Nu blæser jeg til kamp!

\"Knap 40 procent i Marstal Kommune stemte nej til sammenlægning med Ærøskøbing. Det er flot, og jeg føler, jeg dermed har fået stor opbakning\". Ordene kommer over en kølig nederlags-pilsner fra en trodsig og kamp-beredt Kalle Matthiasen, viceborgmester i Marstal Kommune. Han starter nu en ny borgerliste.

-

\"Knap 40 procent i Marstal Kommune stemte nej til sammenlægning med Ærøskøbing. Det er flot, og jeg føler, jeg dermed har fået stor opbakning\".

Ordene kommer over en kølig nederlags-pilsner fra en trodsig og kamp-beredt Kalle Matthiasen, viceborgmester i Marstal Kommune, valgt på en Venstre-liste.

Jeg var den eneste valgte kommunalpolitiker på Ærø ud af 24, der gik imod en sammenlægning. Så er det flot med så stor en opbakning.

Det lover godt for den nye borgerliste, jeg vil stå i spidsen for ved valget til en fælles kommunalbestyrelse på Ærø. Jeg og mine støtter vil kæmpe for Marstals interesser i årene fremover. Vi vil kræve optimal indflydelse, og det er bestemt ikke befolkningen i Ærøskøbing, vi vil ofre energi på at hjælpe. De må ligge, som de har redt, siger Kalle Matthiasen.

Han forudser en grum skæbne for marstallerne efter valg-resultatet: \"Forskrækkelsen bliver ikke til at tage fejl af, når vi skal til at betale mange penge for at rette op på Ærøskøbings overforbrug\", siger Marstals viceborgmester.