Vanvittig afslutning: OB redder uafgjort i overtiden

Efter en sindssyg afslutning i Odense spillede OB og Sønderjyske 2-2. Darko Bodul scorede i overtiden.

OB og Sønderjyske spillede fredag 2-2 på Tre-For Park efter en vanvittig afslutning, hvor der blev scoret tre mål inden for de sidste 10 minutter.

Sønderjyske så ud til at tage alle tre point med hjem til Haderslev i løbet af hele anden halvleg, men med en OB-udligning af Darko Bodul til 1-1 efter 80 minutter lignede det en stille og rolig pointdeling.

Men med en chokscoring kort før tid gjorde Sønderjyske det til 2-1. Målet blev sat ind af 19-årige Mikael Uhre, der bankede bolden i kassen på et fladt langskud efter sin indskiftning.

Og det sluttede ikke her. Igen var OB's udskældte angriber Darko Bodul på spil, da han efter klumpspil i Sønderjyskes felt sparkede bolden i målet til 2-2. Og det blev altså slutresultatet.

Sønderjyskes første mål blev scoret af Tommy Bechmann kort før pausen, men tv-billeder viste efterfølgende, at scoringen skulle have været underkendt.

Bechmann stod nemlig i offsideposition, da bolden blev forlænget videre til ham.

2-2-resultatet rykker ikke det store for de to mandskaber, der i den grad havde brug for en sejr.

Sønderjyderne kunne med en sejr over OB have fået fuld kontakt til de resterende bundhold, men med det uafgjorte resultat har Lars Søndergaards tropper stadig to point op til FC Vestsjælland, Viborg og Randers FC, der alle har 26 point.

Samtidig glippede OB muligheden for at tage det afgørende skridt væk fra bundkampen. Med det ene point kravler OB op på 30 point i alt, og dermed har fynboerne stadig kun fire point ned til bunden.

Det var OB, der kontrollerede spillet igennem det meste af kampen. Udeholdet gjorde dog det, som de altid er bedst til og truede på omstillinger.

Specielt Bechmann, der seneste scorede to mål mod AaB, var en evig pestilens for hjemmeholdet. Alene mod OB-forsvaret truede han flere gange Mads Toppel i OB-målet.

Derfor var det også symptomatisk for kampen, at netop Bechmann stod for kampens første scoring. Den tidligere Bundesliga-spiller kom først på et forlænget hovedstød, og Bechmann kunne fra kort afstand bringe Superligaens bundprop foran.

Tv-billeder viste efterfølgende, at Bechmann stod i offsideposition ved scoringen. Noget, som dommer Michael Johansen også fik fortalt af et par utilfredse OB-spillere.

I anden halvleg intensiverede OB-trykket mod Sønderjyskes mål, og det hele kulminerede med den vanvittige afslutning og et 2-2-resultat i Odense.