I det fynske folks tjeneste

Varm fredag - våd pinse

Temperaturen kommer op på 20 grader med sol fredag. Men så skifter vejret igen.

Fredag bliver en dag med en del sol, men så kommer regnen og de lidt koldere temperaturer tilbage til Fyn. Foto: Sune Jørgensen

00:45

Fredag bliver en dag med en del sol, men så kommer regnen og de lidt koldere temperaturer tilbage til Fyn. Video: Sune Jørgensen

1 af 2

Valget er overstået, og det er de høje temperatuerer, vi har oplevet de seneste to dage også for en stund.

Fredagens vejrudsigt på Fyn byder nemlig på temperaturer op til 20 grader med sol. Dog starter morgenen noget koldere, hvor det bliver mellem 10 og 13 grader.

Ifølge DMI bliver det mest tørt og først ret skyet, men i løbet af formiddagen klarer det op med nogen eller en del sol. Vinden bliver svag til jævn med skiftende vindretninger. 

Læs også 18-årig ville ikke stemme: Men så mødte hun tre politikere

- Vi får noget mere frisk vejr måske lidt skyer fra morgenstunden, men i løbet af dagen mere og mere sol på himlen, og så en vind der ligger sig rigtig meget. Masser af sol og ikke ret meget vind så rigtig flot sommervejr, lyder det fra TV 2s vejrvært Per Christiansen.

Om aftenen kommer temperaturen ned på 14 grader, hvor vinden blæser let til frisk og kommer fra syd og sydøst. Natten kan byde på regn.

Pinsevejret

Vi går en forlænget weekend i møde med et noget mere sørgeligt vejr.

Temperaturerne daler til mellem 15 og 18 grader med noget mere blæsende vejr og kun nogen sol. Der er også risiko for regnbyger i pinsen.