I det fynske folks tjeneste

"Varm" kaffe på OUH

Personalet på Odense Universitetshospital har brændt fingrene på "varm"kaffe. Kaffen var stjålet for to uger siden på Fredericia Havn.

Personalet på Odense Universitetshospital har brændt fingrene på "varm"kaffe. Kaffen var stjålet for to uger siden på Fredericia Havn.

Kaffen havde afdelingerne købt af en privat person på parkeringspladsen foran sygehuset. Manden havde kaffeposerne med østeuropæisk påskrift liggende i bagagerummet på sin bil.

Han nu er fængslet og sigtet for hæleri.

- Han nægter, men beviserne mod ham har været så sikre, at han for godt en uge siden blev fængslet i 14 dage. Vi sigter ham for hæleriet og videresalg, siger vicepolitikommissær Carsten Arentoft, leder af efterforskningssektionen ved lokalpolitiet i Odense, til Fredericia Dagblad.

Mand fra Nyborg anholdt

Fyns Politi har også anholdt en mand i Nyborg, som har erkendt, at han har købt kaffe under mistænkelige forhold.

- Vi fandt 141 kasser kaffe hos ham, og han erkendte alt. Han forklarede, at han havde fået tilbudt kaffen på en arbejdsplads i København, men med levering i Nyborg, siger Carsten Arentoft.

Kaffeposer med russiske bogstaver

Kaffen blev stjålet 28. januar fra fire trailere til det baltiske marked.

Trailerne blev fjernet om natten fra DFDS-trailerterminal på Fredericia Havn. Siden har politiet fundet trailere på forskellige adresser i Sydjylland. To var stadig intakte, mens to var tømt.

Politiet opfordrer folk til at henvende sig, hvis de får tilbudt Merrild-kaffe i poser af 250 eller 500 gram med russiske bogstaver.