I det fynske folks tjeneste

Velspillende OB besejrer Silkeborg

Silkeborg kunne ikke følge op på sidste uges sejr over Sønderjyske. OB vandt 2-0 over Viggo Jensens mandskab.

Den spirende optimisme hos nedrykningstruede Silkeborg blev dæmpet en anelse, da midtjyderne lørdag tabte med 0-2 til OB i Superligaen.

Silkeborgs nytiltrådte træner Viggo Jensen, der er hentet ind som redningsmand efter fyringen af Keld Bordinggaard, lagde ellers ud med at hjælpe holdet til en 3-2-sejr ude over Sønderjyske i sidste weekend.

Den stil kunne Viggo Jensens mandskab på ingen måde følge op på imod OB, der sikkert vandt på scoringer fra Krisztian Vadocz og Rasmus Falk.

Silkeborg kom til en del chancer, men det hele blev på det skammeligste brændt. Efter et kvarter havde Kasper Risgård en stor chance, men alene med OB-keeper Mads Toppel fik han headet bolden forbi mål.

OB, der med sejren rykker op på Superligaens fjerdeplads, spillede i et højere tempo og fik til tider let spil foran hjemmeholdets mål.

Midtvejs i første halvleg udnyttede Krisztian Vadocz en af de mange blottelser, da han scorede til 1-0.

Kampens store spiller Rasmus Falk trak til baglinjen og sendte bolden skråt bagud. Morten Skoubo lod bolden passere og så kunne en helt fri Vadocz bringe OB i front.

Først et kvarter før slutfløjt slog Rasmus Falk endegyldigt sejren fast, da han trak fri i OB's højre side og bankede bolden i mål til 2-0. En fornem soloaktion af den fynske profil.

Silkeborgs skarpe angriber Marvin Pourie fik ikke vist noget imod OB, og efter en times spil blev tyskeren udskiftet med Henrik "Tømrer" Pedersen, der spillede sin afskedskamp på Mascot Park i Silkeborg.

Henrik "Tømrer" Pedersen fik dog ikke sat et aftryk på kampen. Silkeborg ligger med nederlaget fortsat næstsidst i Superligaen.