Vennerne snuppede bilen

Den 22-årige mand, der fejlagtigt blev erklæret død efter ulykken ved Nørre Aaby lørdag morgen, siger nu, at hans venner snuppede hans bil og papirer, mens han sov.

Ekstra Bladet har talt med den 22-årige Kevin, og han er naturligt nok stærkt chokeret over to af hans venners pludselige død. Til avisen forklarer han, at han sammen med vennerne havde været til halbal i Haarby Hallen lørdag aften.

Kevin tog en taxa hjem før de andre, og det var meningen at hans venner skulle komme og overnatte i hans lejlighed. De kom klokken tre om natten og herefter sov Kevin videre.

Nøglerne lå på bordet

- Da jeg vågnede, var min bil væk. Nøglerne havde ligget på bordet i stuen. Min pung lå i bilen med det midlertidige kørekort, registreringsattest og sygesikringskort. Jeg ved ikke, hvorfor de tog den, siger Kevin til Ekstra Bladet.

Klokken halvfem kørte de fire unge galt ved Udbyvej mellem Assens og Nørre Aaby. Den 20-årige fører mistede tilsyneladende herredømmet over vognen. Bilen væltede om på taget og ramte til sidste en brændestabel ved Sandmarksvej. Udover føreren blev en 16-årig dreng dræbt, mens to andre blev kvæstede.

Øl i bilen

Kevin og de andre havde fået en del at drikke til halballet og i bilen fandt politiet ølflasker.

- Øllerne i bilen kender jeg intet til, for vi havde jo ikke kørt i den til fest - netop firdi vi skulle have noget at drikke, fortæller Kevin.

I første omgang troede politiet at det var den 22-årige Kevin, der var blevet dræbt, da politiet fandt midlertidigt kørekort, sygesikringsbevis og forsikringspapirer med hans navn på i ulykkesvognen. Fejlen blev opdaget, da Kevins forældre skulle identificere deres døde søn på sygehuset.

- Mine forældre opdatede jo, at det var Andreas og ikke mig, der lå der. Det er forfærdeligt alt sammen, siger Kevin til avisen.