I det fynske folks tjeneste

Venstre-folk lægger luft til Schall Holberg

Venstre i Bogense bakker fuldt op omkring regeringens linie i planerne for den kommende kommunalreform. Formanden Morten Andersen siger lørdag til TV 2/Fyn, at han ikke kan kende den udlægning, som er kommet fra partiets nye folketingskandidat Britta Schall Holberg.

-

Venstre i Bogense og Omegn bakker fuldt op omkring regeringens linie i planerne for den kommende kommunalreform.

Formanden for Venstre i Bogense og Omegn, Morten Andersen, siger til TV 2/Fyn, at han ikke kan kende folketingskandidat Britta Schall Holbergs udlægning af stemningen i partiet.


Schall Holberg i modvind
 

Britta Schall Holberg sagde fredag til  Jyllands Posten, at \"hele baglandet er i oprør\" og tilføjede, at \"...det har været meget vanskeligt at trænge igennem til toppen...\"

- Den vurdering må stå for hendes egen regning. Vores medlemmer er ikke i oprør, og det er heller ikke mit indtryk, at de er utilfredse over udsigterne til den kommende kommunalreform, siger Morten Andersen.

 

Samme melding kommer fra Venstrevælgerforeningen i Ore, hvor formanden Kurt Jørgensen stiller sig helt uforstående overfor påstanden om, at der skulle være et oprør i gang.

- Overhovedet ikke. Alle er positive, og vi hører ingen kritik af partitoppen.  Mange af medlemmerne er til gengæld trætte af at blive taget til indtægt for andres synspunkter, siger Kurt Jørgensen.

De to Venstrevælgerforeninger tæller i alt 275 medlemmer - og udgør dermed en pæn del af Otterupkredsens i alt 1380 medlemmer.