Verdenskendt cykelbanekonstruktør til Odense

Odense Cykelbane får hjælp fra verdens førende konstruktør af cykelbaner, når overdækningen og renoveringen af banen i Odense gennemføres. Onsdag var Ralph Schürmann i Odense for første gang.

Eksperten over dem alle

Ralph Schürmann er tredje generation i "Schürmann-dynastiet", der siden 1920'erne har stået for opførslen af over 100 cykelbaner i verden.

Han styrer også det aktuelle byggeri af OL-banen i Beijing.

- Det er vigtigt, at det er Schürmann, der rådgiver os. Når nu det skal være, så skal det også være odentligt. Det ville være ærgerligt at lave noget halv-skidt, siger Claus Rasmussen, der er teamchef i Odense samt Danmarks Cykel Unions Baneudvalgsformand.

Væk med betonen

Ledelsen på Odense Cykelbane har det store ønske, at den nye bane skal laves i træ frem for beton, som den består af nu. 
 
Onsdag eftermiddag inspicerede Ralp Schürmann for første gang banen i Odense. Med ham var flere af de danske eksperter, der skal være med i byggeriet.

- Den nye overdækkede bane er vigtig for os. Vi håber og tror på, at det vil kunne tiltrække internationale stævner her til Odense. Vores mål er et EM, siger Claus Rasmussen.

Se mere om Schürmann her