Vester Skerninge kåret som Årets Tennisklub

Vester Skerninge Tennisklub er af Dansk Tennis Forbund (DTS) blevet til Årets Tennisklub 2005 i Danmark.

-

Vester Skerninge Tennisklub er af Dansk Tennis Forbund (DTS) blevet til Årets Tennisklub 2005 i Danmark. 
-Vi er utrolig stolte over at opnå denne anerkendelse, som i vores øjne er den største officielle hæder, man kan opnå som tennisklub. Det er samtidig et stort skulderklap til alle klubbens frivillige kræfter, og nu bliver det endnu sjovere at sætte nye ting i gang i fremtiden, fortæller formand Michael Grube Andersen.

På 6 år er medlemstallet i klubben tredoblet. Og det var også en af begrundelserne for valget af Vester Skerninge-klubben som Årets tennisklub fra dommerkommiteen. 

- En af hemmelighederne bag vores succes er helt klart, at vi giver de unge ansvar og indflydelse, siger formanden. 

Prisen overrækkes af DTF\'s næstformand Per Sørensen på torsdag 5. maj i forbindelse med forårets standerhejsning på klubbens anlæg. Udover æren medfølger en indgraveret plakette i pudset stål til indmuring, et Årets Tennisklub læhegn samt en præmie fra DTF\'s hovedsponsor Maersk Air.

Den eftertragtede titel Årets Tennisklub er en hæderspris, DTF uddeler én gang årligt. Årets Tennisklub er blevet kåret hvert år siden 1993, og siden da har en hel række klubber - store såvel som små - oplevet den store ære det er, at blive kåret som Danmarks bedste. I 2003 var det Tennisklubben i Kerteminde, der vandt prisen, så Fyn har en gang før været på tennislandkortet. 

Vester Skerninge Tennisklub blev stiftet i 1987, og den ligger mellem Svendborg og Fåborg. Klubben har 172 medlemmer, og tennisanlægget består af to grusbaner, en slagvæg og et klubhus. 

Klubben har ingen indendørsbaner, men holder sine medlemmer tennisaktive hele året ved at spille minitennis fra oktober til april i Vester Skerninge Hallen. Klubben er kendetegnet ved et stærkt socialt fællesskab. Så ved de mange turneringer og aktiviteter kan man altid mønstre et stort antal frivillige ledere og hjælpere.