Vesterby skuffer på Hawaii

Den fynske triatlet sluttede natten til søndag på en 14. plads ved IRONMAN World Championship på Hawaii.

Michelle Vesterby lagde flot ud og kom op af vandet som nummer 10, lige i hælene på englænderen Rachel Joyce, som senere sluttede på en flot 3. plads. I løbet af racet lå hun flere gange i top-10 blandt de professionelle kvinder. Men i sidste ende sluttede hun på en skuffende 14. plads.

- Det var virkelig en hård dag ude på ruten, og jeg kæmpede til det sidste, men det var bare ikke min dag, siger Michelle Vesterby

Men selvom den fynske tritlet ikke kunne indfri sine egne forventninger, er hun også stolt over sin præstation.

- Jeg er stolt over at jeg kæmpede som jeg gjorde, og ikke lod mig slå ud. Det var nogle ekstremt hårde forhold Hawaii havde at byde på, med store bølger på svømningen og meget vind ude på ruten. Så det blev en af de ekstra hårde dage på kontoret, siger Michelle Vesterby.

Vinder blev Mirinda Carfrae fra Australien, og Michelle Vesterby løb i tiden 9.34.14 timer. Dermed samlede hun point nok til at kvalificere sig til næste års IRONMAN på Hawaii.

- Jeg er klar på nye udfordringer, og rejser herfra en vigtig erfaring rigere. Min træner, Luc Van Lierde, og jeg er allerede ved at lægge nye planer for den kommende sæson, og Hawaii er selvfølgelig med i de planer. Der skal mere til at slå mig ud, siger en træt Michelle Vesterby.

Ved sidste års IRONMAN på Hawaii blev Michelle Vesterby nummer otte.