Veteran og debutant byder på musikalsk historiefortælling

Den ene har fyldt Madison Square Garden med sit gamle band, mens den anden stadig arbejder på sit debutalbum, men lørdag står de på samme scene på Kansas City i Odense, odenseanske Son of Caesar varmer op for den tidligere Mabel og White Lion-forsanger Mike Tramp. 

Selv om Mike Tramps fortid bød på stor lyd, store scener og stort hår, så har han den seneste tid turneret alene med sin guitar, og det er også sådan han besøger Odense.

Sangeren har netop udgivet albummet Cobblestone Street, hvor netop stemmen og den akustiske guitar sætter tonen, og det er det album han er på turne for at promovere.  I Odense bliver det også til en kort optræden i Stereo Studio klokken 13, inden han sætter kursen mod Kansas City, hvor han spiller om aftenen.

Odenseanske Son of Caesar står for neddæmpede sange med historiefortællingen i fokus, blandt andet fik han en del spilletid på DR med sangen "Letter to Jack",  men da han nu skal varme op for en  firsernes store danske rockhelte, så har Son of Caesar tænkt sig at tage et enkelt nummer med fra den hårfagre heavys storhedstid.

Koncerten er i øvrigt arrangeret af en af Mike Tramps store fans  -Morten Lorenzen, der også trak sangeren til byen sidste år.