I det fynske folks tjeneste

Video i vejen for Tina P

Svendborg-DF'eren Tina Petersen mener, at Alex Ahrendtsens (DF) omstridte Vollsmose-video kostede hende pladsen i Folketinget.

Dansk Folkepartis Tina Petersen kom ikke i Folketinget ved torsdagens valg. Det er Alex Ahrendtsens video " En dag i Vollsmose-ghettoen" medvirkende årsag til, mener hun.

Torsdagens valg blev foreløbig endestation for Dansk Folkepartis Tina Petersens politiske karriere i Folketinget.

Tina Petersen mener, at Alex Ahrendtsens video "En dag i Vollsmose-ghettoen" var medvirkende årsag til det tabte mandat.

Tina Petersen er ikke i tvivl om, at Alex Ahrendtsen har vundet et af de to fynske DF-mandater med sin video, der på fire måneder er blevet set over 120.000 gange på You Tube.

- Der er måske nogle gamle Fremskridtsfolk, og nogle som er endnu længere ude, som har stemt på ham, og nu må jeg kæmpe for at få drejet os væk fra højre og ind på midten en gang til. Det har jeg brugt 16 år på, og nu kan jeg starte forfra igen, siger Tina Petersen til Fyns Amts Avis.

Alex Ahrendtsen vil ikke kommentere Tina Petersens udtalelser.

- Det taler for sig selv. Jeg har ingen kommentarer til det overhovedet. I Dansk Folkeparti har vi den regel, at vi ikke skændes med hinanden i medierne, siger han til tv2fyn.dk.