Viktor Axelsen i kvartfinalen

Viktor Axelsen er videre til kvartfinalen ved badmintonturneringen German Open efter sejr over stærk japaner.

Det var noget af en skalp, som Viktor Axelsen snuppede torsdag i badmintonturneringen German Open, hvor det blev til en sejr på 21-17, 21-12 over japaneren Kento Momota.

Den unge fynske badmintonspiller vandt kampen i løbet af blot 35 minutter, selv om det egentlig var japaneren, som var favorit til at nå i kvartfinalen.

Viktor Axelsen ligger nummer 26 på verdensranglisten og er seedet som nummer 14 i turneringen, mens Kento Momota er nummer 15 i verden.

I fredagens kvartfinale møder Viktor Axelsen inderen Arvind Bhat, som er nummer 87 i verden. Så her vil danskeren være klar favorit på papiret.

Viktor Axelsen kommer til turneringen med en dugfrisk DM-titel. En titel han vandt ved at finalebesejre Hans-Kristian Vittinghus, som også stadig er med i turneringen.

Vittinghus spillede sig senere torsdag også i kvartfinalen ved at vinde en tæt kamp i tre sæt over Nan Wei fra Hongkong. Hans-Kristian Vittinghus vandt kampen 21-11, 14-21 og 21-18.

I kvartfinalen render Hans-Kristian Vittinghus ind i Jen Hao Hsu fra Taiwan. Vurderet ud fra verdensranglisten, bliver det en uhyre tæt kamp. Hans-Kristian Vittinghus er nummer 25 på verdensranglisten - Jen Hao Hsu er nummer 29.

Turneringen slutter søndag.