Viktor Axelsen sensationelt ude af All England

Den forsvarende mester Viktor Axelsen havde to matchbolde i tredje sæt, men blev alligevel besejret af verdens nummer 28 i et vaskeægte badminton-drama.

Den forsvarende All England-mester Viktor Axelsen er ude af turneringen i Birmingham.

I anden runde blev den fynske verdensetter torsdag eftermiddag besejret af verdens nummer 28, Ng Tze Yong fra Malaysia.

Cifrene lød på 21-15, 9-21, 23-21.

Viktor Axelsen har vundet den prestigefyldte turnering to gange karrieren og var blandt favoritterne til at gentage succesen.

Fik igen skidt start

Men allerede i første runde viste den topseedede dansker svaghedstegn og var overraskende i store problemer. Efter at have tabt første sæt kæmpede han sig dog tilbage og vandt kampen.

Det lykkedes dog ikke i anden runde. Viktor Axelsen tabte igen første sæt, og selv om han igen fik klart bedre styr på sit spil i andet sæt, som han vandt overbevisende 21-9, var danskeren tydeligt rystet. 

Fra starten af tredje sæt var fynboen igen i store problemer og kom bagud 6-10. Fynboen fik indhentet malaysieren ved 19-19 og havde to matchbolde i slutningen af sættet, som han dog tabte 21-23 efter et nervepirrende drama. 

Skuffet Axelsen

Den regerende olympiske mester og verdensmester Viktor Axelsen er dermed ude af verdens ældste turnering allerede i anden runde. 

- Jeg står med en enorm skuffelse. Jeg ville selvfølgelig rigtig gerne have gjort det meget bedre, end jeg har gjort i år. Resultatet er én ting, men jeg er desværre rigtig ked af og skuffet over mit niveau, siger Viktor Axelsen til TV 2 Sport.

- Stort cadeau til min modstander, der formår at vinde kampen. Han var klart den bedste, og jeg var ikke helt på pletten.