Vil du ha' Medinas?

Vil du have fingrene i et maleri lavet af Medina, koncertbilletter til Rasmus Seebach eller det berømte tylskørt fra Sys Bjerres Malenevideo? Byd og støt kampen mod brystkræft.

Brystkræftkampagnen Breast Friends bortauktionerer i samarbejde  QXL.dk en masse effekter for at samle penge ind til brystkræftforskning.

En lang række af tidens store danske kunstnere på årets Langelandsfestival, bl.a. Kim Larsen, Alphabeat, Nik & Jay og Dodo and The Dodos, støttede Breast Friends kampagnen ved at male et maleri eller donere en personlig genstand, så der er noget for enhver smag.

Auktionen er allerede i gang og slutter søndag den 7. august kl. 21. Så du må hellere skynde dig, hvis du vil eje en effekt fra din yndlingskendis.

Udover kendismalerier og effekter er der også mulighed for at byde på diverse gavekort til hotel- og spaophold, yoga undervisning, The Body Shop produkter og meget mere.

Alle indtægter går ubeskåret til forskningsprojekter udvalgt af de danske brystkræftlægers faglige selskab, Dansk Bryst Cancer Gruppe (DBCG).

du kan byde her