I det fynske folks tjeneste

Vild biljagt efter tyve

Vild og hidsig biljagt på Østfyn natten til mandag. Tre unge indbrudstyve fik for alvor politiet på overarbejde, da tyvene stak af efter et indbrud i Nyborg natten til mandag.

Biljagten begyndte i Nyborg og endte først ved Åsum i Odense

Tog flugten på fælgen

Tre mænd i tyverne havde været på tyvetogt hos flere firmaer i Langeskov og Nyborg, da en patruljevogn forsøgte at stoppe mændene i en stjålen varevogn. Men mændene stak af og så gik den vilde biljagt hen over Fyn, fortæller vagtchefen hos Fyns Politi.

Tre patruljevogne satte efter varebilen, der kørte mod Odense. Ved Langeskovafkørslen lagde politiet sømmåtter ud, men selvom et dæk punkterede fortsatte tyvene flugten på fælgen. Derfor lagde betjente flere sømmåtter, men det lykkedes ikke at få varebilen til at stoppe, selvom alle fire dæk punkterede. Til sidst tvang politiet varevognen af vejbanen ved at køre ind i den, men de tre tyve nægtede at følge med, og derfor måtte betjentene trække stavene for at få mændene anholdt.

Bag i varevognen fandt politiet et pengeskab og benzinkort fra indbrudene.

Alle tre mænd er særdeles godt kendt af politiet, men det er kun den ene af de tre mænd, der bliver fremstillet i et grundlovsforhør senere i dag.

Vis stort kort