Vildt foto af Odense-målmand foreviget som vægmaleri

Et dramatisk foto af Odense Håndbolds målmand gik viralt under den netop overståede VM-slutrunde. Nu er det også blevet til et vægmaleri.

Det så vildt ud, da en afslutning fra en modspiller rammer lige midt i ansigtet på den danske målvogter Althea Reinhardt under Danmarks semifinalekamp mod Frankrig. 

Billedet gik efterfølgende viralt, og nu er det også blevet til et graffitimaleri på Christiania. 

Det er personen bag Instagram-profilen "densortemink", der står bag maleriet. Udover at genskabe det originale foto, har kunstneren tilføjet teksten "omikron" ud for bolden og teksten "juleaften" ud for Althea Reinhardts ansigt for at symbolisere, hvordan den ny coronavariant har stukket en kæp i hjulet på manges juleplaner. 

Selvom billedet ser voldsomt ud, slap hovedpersonen billigt. I første omgang frygtede hun en hjernerystelse, har hun tidligere fortalt til TV 2 Sporten. 

- Ja, det gjorde jeg. Lige da jeg blev ramt, kan man godt nå at tænke: ”Øv. Bare der ikke sidder noget efter skuddet”. Men jeg mærker lynhurtigt efter, kommer ud på bænken, trækker vejret og kan ret hurtigt mærke, at der ikke er noget.

Flot billede

At billedet siden skulle gå viralt, har målvogteren ikke noget imod. 

- Jeg vil da sige, at det er et flot billede. Det har hun (fotografen, red.) da formået at tage godt, siger hun og griner, har hun tidligere sagt til TV 2 Sporten. 

- Det er da selvfølgelig lidt specielt at se sig selv. Bolden spiser nærmest ens ansigt. Men sådan er det. Det er gamet.

Det nye vægmaleri er kommet vidt omkring, efter det er blevet delt på Instagram-profilen "andershemmingsendk", der har 1,2 millioner følgere.