Villarreal frygter OB's store fysik

Når OB og Villarreal mødes i næste uges Champions League-kvalifikation, har OB en fordel, mener spanierne.

Den spanske fodboldklub Villarreals træner, Juan Carlos Garrido, vurderer, at OB har det fysiske overtag inden de to holds møde i næste uge i Champions League-kvalifikationen.

- De er længere fremme i deres fysiske forberedelse. OB har spillet kampe allerede, så de har et fysisk overtag, siger han ifølge B.T.

Mens OB allerede er i gang med Superligaen og har sendt græske Panathinaikos ud af Champions League-kvalifikationen, så har Villarreal kun spillet træningskampe.

Men OB-træner Henrik Clausen mener ikke, at trænerkollegaen nødvendigvis har ret i sin iagttagelse.

- Bare fordi han siger, vi har et fysisk overtag, behøver han jo ikke have ret. De har haft lige så lang tid til at forberede sig og træne, som vi har.

- De har tilmed spillet mod engelske kvalitetsmodstandere i deres testkampe, så det giver jeg ikke meget for, siger Henrik Clausen.

Næste uges kamp i Odense er den første af to mellem holdene. Ugen efter gælder det returopgøret i Spanien. Villarreal-træneren regner med at se sit hold vinde samlet og dermed booke sig en plads til gruppespillet.

- At komme i Champions Leagues gruppespil er vores første delmål for sæsonen. Vi kunne med Rubin Kazan eller Udinese have fået en meget værre lodtrækning, så vi er nødt til at have som ambition, at det er os, der går videre, siger Juan Carlos Garrido.