Vinderne fundet: Se fynboernes billeder af Dronningen

Den 8. april fejrer TV 2/FYN sammen med de øvrige TV2-regioner og TV2 Dronning Margrethes fødselsdag i Aarhus. Seks heldige fynboer skal med. Se her hvem der har vundet.

Hendes Majestæt Dronningen bliver fejret med en festforestilling i Aarhus onsdag den 8. april. TV 2/Fyn udloddede 6 gange 2 billetter til forestillingen, som også overværes af Kongefamilien.

Vi har modtaget mange fine billeder, og har udtrukket nedenstående seks vindere:

2603 sorenkrogh

Dronningen modtager en sommerbuket af en ung pige, hvorefter regentparret tager turen mod Odense rådhus.

Søren Krogh Johansen, Odense

2603 kurtholmsted

En skøn Grundlovsdag i 2013 besøgte Dronningen og Prinsgemalen Bogense og gjorde dermed dagen til en helt særlig dag for vores lille by. Her promenerer de på vores smukke torv ledsaget af turistchef Roar Møgelbjerg og handelstandsformand Per Maegaard med borgmester Morten Andersen i baggrunden.

Kurt Holmsted, Bogense

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
inga4
inga

Den 5. juni 2013 var en festdag for os her på Nordfyn :-) Dronningen og Prinsgemalen besøgte Bogense i anledning af byens 725 års jubilæum :-) Selvfølgelig var vi med - solen skinnede og det var en dejlig dag - selv vores lidt "kongelige" hund Chilli ( en cavalier King Charles spaniel ) var med :-)

Vedhæfter et par billeder og krydser alt hvad krydses kan for at jeg bliver en af de heldige vindere.

Inga Ibsgaard Jensen, Otterup

2603 mona

Vi vidste, at kongeskibet var ankommet d. 19. juni 2014, da vi ud af vinduet på vores arbejdsplads på havnen (Londongade 4) spottede de royale gravhunde på lufte-tur.

Mona Chrestensen, Odense

2603 jytte

Dronningen var på besøg i Middelfart år 2012. Regnen fossede ned under hele besøgt.

Nu Kommer dronningen og invider Keramikmuseumet efter modenniseringen den 20 maj. 2015, håber at vejret holder denne gang.

Uanset skal jeg være til stede et eller andet sted på Dronningens rute i byen.

Jytte Pedersen, Middelfart

2603 laurapoulsen

Jeg vil gerne sende et billede af Dronningens besøg i min by. Hun besøgte Humlemagasinet i Harndrup den 8 juni 2012. Hele byen stod klar til at tage imod hende, ligesom skolens elever stod med flag da hun kom kørende igennem byen. Det besøg er noget af det største som vores lille by på landet har oplevet.

Laura Poulsen, Nørre Aaby

Alle vindere har fået direkte besked. Vi siger tillykke og ønsker alle en god tur til Aarhus.